Geen categorie

Sportkledingstijl, wat is die van jou?

Lekker zittende (sport)kleding is een must voor veel fashionista's. Deze mode wordt meer en meer bekend, en is in steeds meer dameskasten te vinden. Als deze stijl al enkele jaren door veel sterren wordt ingenomen, doet nu iedereen mee. Hoe draag je een sportkleding-look terwijl je chic bent? Alle antwoorden vind je hier.

De essentiële stukken voor een sportkledinglook

Als je een sportkledinglook wilt aannemen, overweeg dan om de juiste kledingstukken aan te schaffen. Dit is vrij duidelijk, aangezien de stijl wijdverbreid is en het vinden van de juiste stukken vrij duidelijk zullen zijn. Aarzel  niet om jezelf uit te rusten met een sweatshirt. Je kunt kiezen voor een model met capuchon of zonder. Je vindt een unisex hoodie naar jouw smaak, ga gewoon naar de ideale winkel. Je vindt er ook oversized of meer getailleerde modellen. Een andere fijne basic van deze stijl is de sneaker. Sneakers zijn er in alle stijlen en kleuren en je kunt er nooit te veel hebben. Merk op dat ook joggers een grote comeback maken zoals in de jaren '90. Kies voor een parka; een jas met een sportieve stijl die ook essentieel is voor zo'n soort look.

Hoe de sportkledingstijl aan te nemen?

Ook al heb je alle nuttige elementen voor een sportswear look, je moet ze toch kunnen combineren. Het dragen van alleen sportieve kleding is natuurlijk uitgesloten, omdat het lijkt alsof je naar je fitnessles gaat. Je moet dus sportkledingstukken mixen met ultratrendy stukken. Een T shirt met tekst kan gecombineerd worden met de tijdloze denim broek, deze combinatie kan gedragen worden om naar de stad te gaan. Je kunt streetwear ook combineren met een rokje voor een ultra-chique trend, voor degenen die het aandurven om je jogging met muiltjes of hakken te dragen. In de winter durven we jeans, een trui, een parka, maar ook sneakers te dragen.

Daar ga je, nu weet je hoe je je stukken moet kiezen en dragen voor een sportkleding-look. Het is aan jou om op mooie kledingstukken te jagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *